Vi söker en Säljare

Vi söker en Säljare

Nu söker vi på Multilens efter en erfaren optiker som brinner för att tillpassa specialkontaktlinser, Orto-K och att skapa affärer.

Vill du vara med och framgångsrikt leda Multilens Orto-K lansering i Sverige?

Nu söker vi på Multilens efter en erfaren optiker som brinner för att tillpassa specialkontaktlinser, Orto-K och att skapa affärer.

Din roll kommer till stor del handla om att stötta våra befintliga kunder att använda och sälja vårt nya Orto-K koncept. Men självklart önskar vi också att du aktivt skapar nya kontakter. Tjänsten innebär en kombination av regelbundna möten på kontoret i Mölnlycke (du behöver dock inte bo i Göteborg) samt av resor och kundbesök runt om i Sverige.

Som produktsäljare hos oss blir du en viktig medlem i vårt försäljnings- och rådgivningsteam som består av erfarna optiker. Du kommer att ha en nyckelroll.
Vi lägger därför stor vikt på din förmåga att förmedla support och kunskap samt att du drivs av att hjälpa våra kunder att utveckla sin affär.

Som person är du prestigelös, engagerad och gillar att göra skillnad. Vidare är det viktigt att du är förtroendeingivande, lyhörd och kundfokuserad med en ambition att skapa långa relationer med kunder och kollegor i branschen.

I din roll behöver du kunna skapa och hålla presentationer. Du behöver även kunna hantera Officepaketet samt ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Arbetsplatsen präglas av Multilens grundvärderingar - omtanke, innovation och kunskap. Vi värnar om vår personal och erbjuder möjligheter till utveckling.

 

Kort beskrivning av företaget

Multilens är ett svenskt bolag med lång erfarenhet av att utveckla och tillverka optik för speciella behov. Våra lösningar och avancerade produktsupport är mycket uppskattade på den europeiska marknaden. Vi är verksamma inom följande produktområden: Specialoptik, Filter, Kontaktlinser, System och Synhjälpmedel. Omtanke, innovation och kunskap är grunden till allt vi gör. Multilens har drygt 85 anställda och ligger i Mölnlycke.

 

Ansökan

Varaktighet Tillsvidare (efter 6 mån provanställning)

Arbetstid Heltid

Lön Månadslön

Kontaktperson Mats Porsö, mats.porso@multilens.se

Sista ansökningsdag Vi ser fram emot att ta emot din ansökan. Vänligen sänd oss ditt CV samt personliga brev så snart som möjligt, då urval sker löpande.

Ansökan skickas till mats.porso@multilens.seKontaktuppgifter:

Postadress: Multilens AB, Box 220, 435 25 Mölnlycke, Sverige 
Besöksadress: Skinnefjällsv. 1 
Telefon: +46 (0)31 88 75 50 

We are using Cookies to give you a superior user experience. Futher browsing of this site indicates that you accept our cookie policy.