Nu söker vi kollega till vår kundtjänst. TILLSATT.

Nu söker vi kollega till vår kundtjänst. TILLSATT.

Vi erbjuder ett varierande arbete i ett omtänksamt och framgångsrikt bolag.

Multilens är ett framgångsrikt medicintekniskt företag som arbetar med specialoptik. Vi utvecklar, tillverkar och säljer lösningar till människor med reducerad syn i Europa. I Sverige och Spanien säljer vi själva till syncentraler/synkliniker och utvalda optikkedjor och i övriga Europa säljer vi via distributörer. Multilens är ett familjeföretag med bibehållen entreprenörsanda, trots att vi har funnits i nästan 40 år. Vårt huvudkontor finns i Mölnlycke och vi har ca 85 anställda. Våra tre ledord omtanke, innovation och kunskap, finns med i allt vi gör.

Eftersom vi fortsätter att växa söker vi nu en driven och ansvarstagande stjärna till vår kundservice i Mölnlycke. Du måste ha kundfokus och viss datorvana. Dessutom är det en fördel om du har god optisk kunskap och/eller att du har erfarenhet av att arbeta med kundservice och administration. Vi erbjuder ett varierande arbete i ett omtänksamt och framgångsrikt bolag.

 

Arbetsbeskrivning

Du svarar på kundernas frågor och arbetar aktivt för att säkerhetsställa att kundens önskemål uppfylls. Du guidar våra kunder på en grundläggande nivå i sortimentsfrågor och administrerar ordrar, offerter, beställningar, krediteringar, leveransfrågor och fakturor. Det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat på svenska och på engelska, då du dagligen kommer att ha kontakt med våra svenska kunder samt våra återförsäljare i Europa. Du sitter på vårt kontor i Mölnlycke och rapporterar till kundtjänstchefen.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som inger förtroende och är mån om att ge ett gott intryck av företaget.

 - Du har arbetat inom kundservice eller liknande serviceyrke tidigare

- Du har telefonvana och är inte rädd för att ta dig an våra kunder

- Du är service-minded och flexibel

- Du är engagerad och orädd

Språk: Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. (Ytterligare språkkunskaper är meriterande, då vi jobbar internationellt)

 

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande och social med en mycket god samarbetsförmåga. Du har förmågan att balansera mellan att vara noggrann och hålla ett högt tempo (t ex vid inmatning av ordrar). Du är nyfiken och intresserad av att lära dig nya saker.

 

Ansökan

Tillträde till denna heltidstjänst (med 6 månaders provanställning), sker så snart som möjligt efter överenskommelse.

Vi tar emot ansökningar t o m januari 2022 men urval sker löpande. Skicka ett kort personligt brev samt CV, till Multilens produktions- och kundtjänstchef. Ann-Charlotte Göransson: anncharlotte@multilens.se

We are using Cookies to give you a superior user experience. Futher browsing of this site indicates that you accept our cookie policy.