FAQ

Vi håller på att skapa ett Multilens som älskas av våra kunder och hjälper dem att växa på sina respektive marknader genom konkurrenskraftiga produkter, säkra leveranser på utlovad tid med rätt kvalitet.

Vi har en långsiktig relation med våra kunder och lever upp till deras förväntningar, vi skapar förtroende genom att hålla vad vi lovar.

För att lyckas med det har vi kompetent och engagerad personal som är stolta och nöjda att jobba på Multilens och gärna vill stanna kvar. Vi belönar våra medarbetare efter prestation.
Vi ser individen, kunskapen och engagemanget, vi berömmer och visar intresse för alla våra medarbetare.
Vi handplockar personer ur vår personalstyrka och använder er unika spetskompetens till att göra världsunika produkter.

Vi säkerhetsställer vår höga kvalitet genom tydliga kvalitetsregler. Alla gör lika och det finns ingen osäkerhet bland oss medarbetare. Vi går alltid till grunden av eventuella fel för att rätta till dem en gång för alla.

Vår prestation garanterar att vi tjänar de pengar som behövs för att fortsätta utvecklas och vi kan med gott samvete fortsätta att kalla oss ett av världens ledande företag inom specialoptik.
Vi har gjort det i 35 år, låt oss TILLSAMMANS fortsätta i minst 35 år till!

We are using Cookies to give you a superior user experience. Futher browsing of this site indicates that you accept our cookie policy.